English Dutch


Europe's no.1 PcHood seller!


Pchood DEA-2436 lichtkap 24"-36" 2e KAP


€ 119,00

Beschikbaarheid : 1 stuk(s) Uit voorraad leverbaar
Artikel code: MONSUPMHDEA24DK
Vendor code:
EAN code: 6950941001014

Only 1 left


OF

Snel overzicht

Tweede lichtkap tegen het invallen van extern licht op twee aan elkaar geplaatste LCD monitoren. De kap koppelt twee monitoren aan elkaar en creert een brede beschutte werkplek. Geschikt voor de meeste soorten monitoren, zoals Eizo, Lacie, Dell of NEC, vanaf 24" tot en met 36". Er is dus een standaard model nodig om deze kap aan vast de koppelen. Dit betreft dus één kap voor één monitor.

Pchood DEA-2436 lichtkap 24"-36" 2e KAP

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Tweede lichtkap tegen het invallen van extern licht op een LCD monitor. Geschikt voor de meeste soorten monitoren, zoals Eizo, Lacie, Dell of NEC, vanaf 24" tot en met 36".

• De PcHood monitorkap Pro beschermt uw monitor tegen ongewenste lichtinval en zorgt hiervoor voor een beter leesbaar en scherm met minder kleurafwijkingen en betere kleurhomogeniteit.
• De PcHood monitorkap Pro is gemaakt van degelijke ABS kunststof en heeft aan de binnenkant lichtabsorberende bekleding.
• De PcHood DEA-2436 dual monitorkit is geschikt om twee monitoren aan elkaar te koppelen en zo een extreem, zonder ongewenst omgevingslicht beeld te creeren.
• De kap is geschikt voor twee monitoren van 24 tot 36 Inch en kan eenvoudig in de breedte op maat worden gemaakt door de bovenkant verder in of uit elkaar te schuiven.
• De hoogte heeft een aantal vooraf ingebrachte lijnen waarop de monitor eenvoudig met een hobbymesje op de door u gewenste hoogte kan worden gebracht.
• Wilt u de kap gebruiken voor een 36 Inch monitor dan is geen handeling nodig.

De voordelen van de kap zijn:

- Sterke reducering van het omgevingslicht waardoor uw beeld niet wordt beinvloed door omgevingslicht.
- Eenvoudige montage en degelijk ontwerp.
- Bij niet kleurecht werken helpt de kap hinderlijk licht uit het beeld te houden. U kunt hierdoor uw helderheid naar beneden bijstellen en tot wel 40%  besparen op uw stroomverbruik.
- Prettiger en minder vermoeiend werken.
- Net als bij de duurdere kappen kent de PcHood Pro lichtkap een klepje waardoor u de calibratorkabel kunt leiden.

Let op! Er dient dus samen met deze tweede kap een eerste DEA-2436 volledige kap aangeschaft of aanwezig te zijn. Het is mogelijk om nog meer monitorkappen aan elkaar te plaatsen met behulp van dit artikel.

 Dit betreft dus een kap voor een monitor.